Dispositivos e acessórios
Mac and smoky cheese
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073.1 mg
Proteína
24.9 g
Energia
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Gordura
40.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24 Std. 35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Easy mac and cheese
40 Min
Sausage sizzle with beer braised onions
1 Std. 15 Min
Poached eggs with hollandaise
40 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Chicken picadillo cups
40 Min
Mini chicken pies
1 Std. 20 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min