Dispositivos e acessórios
Mac and smoky cheese
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for greasing80 g
-
water1200 g
-
dried macaroni pasta250 g
-
shortcut bacon rashers4
-
milk500 g
-
cream cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
smoked cheese cut into pieces (3-4 cm - see Tips)200 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
smoked paprika for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1073.1 mg
Proteína
24.9 g
Energia
2619.8 kJ /
623.8 kcal
Gordura
40.4 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
25.6 g
Hidratos de carbono
40.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Barbecue
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Family chicken galette
1h 55min
Milo® mousse
1h 5min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Easy mac and cheese
40min
Creamy honey mustard chicken
1h
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Sticky meatball subs
1h
Granini slice
2h 15min
Chicken and pesto risoni
35min
Little lasagne cups
2h 50min
Mac & cheese cups
1h 15min
Sticky date pudding
1h 30min