Dispositivos e acessórios
Mushroom risotto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
eschalot or brown onion30 g
-
cold butter40 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
risotto rice (e.g. Arborio)320 g
-
dry white wine60 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
water720 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
457 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2149.2 kJ /
511.7 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
63.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Versatile smooth soup
45min
Traditional minestrone
45min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Blended mixed vegetable soup
45min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
No fail mash potato
20min
Brown rice
50min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Fruity dream
10min