
Dispositivos e acessórios
Baby-friendly Veg-loaded Chilli Con Carne with Brown Rice
Preparação 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
sweet potatoes washed, peeled, cut in pieces (2 cm)180 g
-
carrots washed, peeled, cut in pieces (2 cm)100 g
-
celery washed, cut in pieces (2 cm)60 g
-
olive oil20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
smoked paprika2 ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
tinned kidney beans rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
beef mince (10% fat or less), broken in pieces400 g
-
tomato purée30 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water plus extra for cooking rice200 g
-
chicken stock paste, homemade (see tip)1 tsp
-
brown rice rinsed160 g
-
avocado ripe, sliced, for garnishing
Nutrição por 160 g
Energia
210 kcal /
881 kJ
Proteína
9.3 g
Gordura
9.4 g
Hidratos de carbono
19.6 g
Fibra
5.1 g
Gordura saturada
2.1 g
Sódio
0.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Love at First Bite
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda