Dispositivos e acessórios
Orange-brined turkey (MEATER+®)
Preparação 30min
Total 29h 45min
8 portions
Ingredientes
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
salted butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2128.8 mg
Proteína
173.5 g
Energia
7506 kJ /
1787.2 kcal
Gordura
104.6 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
35 g
Hidratos de carbono
37.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
MEATER+®
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Orange-brined turkey
29h 45min
Turkey Benedict with Stuffing Waffles
1h 5min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Nenhuma avaliação
Shrimp Aguachile
15min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1h 30min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1h 20min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chicken picadillo cups
40min
Chicken and caramelised onion sausages
1h 5min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min