Dispositivos e acessórios
Orange-brined turkey
Preparação 30min
Total 29h 45min
8 portions
Ingredientes
Orange brine and turkey
-
oranges (see Tips)4
-
turkey (size 46)4500 - 5000 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
dried bay leaves2
-
salt90 g
-
pure maple syrup100 g
-
water1500 g
Stuffing
-
brown rice150 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
butter20 g
-
currants50 g
-
sausages casings removed (see Tips)500 g
Orange maple glaze
-
pure maple syrup80 g
-
soy sauce30 g
-
whole cloves4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2128.8 mg
Proteína
173.5 g
Energia
7506 kJ /
1787.2 kcal
Gordura
104.6 g
Fibra
5.9 g
Gordura saturada
35 g
Hidratos de carbono
37.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29h 45min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2h
Melon Seed Horchata
10min
Mulled wine
15min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Pear mulled wine
30min
Spiced almond eggnog
30min
Neapolitan ice cream cake
21h 10min
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Thanksgiving Gravy
20min