Dispositivos e acessórios
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Preparação 15min
Total 2h
4 porties
Ingredientes
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1143 mg
Proteína
57 g
Energia
2103 kJ /
504 kcal
Gordura
29 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Feesttafel
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rode bietensap
10min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Nenhuma avaliação
Aspergesoep met citroen
55min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Spaghetti muffins
55min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Citroencake
2h
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Nenhuma avaliação
Kabeljauw met citrusboter
50min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min