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Versões compatíveis
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste softened
- 6 oz unsalted butter diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
ou 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream divided
- 1 - 2 tsp rose water to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
ou 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
ou 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring red, to desired tint
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 591 kcal / 2473 kJ
- Proteína
- 7 g
- Gordura
- 42 g
- Hidratos de carbono
- 51 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Sódio
- 155 mg
Receitas alternativas
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5h 20min
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35min
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