
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chili Soy Beef
- 16 oz flank steak cut into strips (¼ in.)
- 1 oz soy sauce
- 1 oz Korean chili paste (gochujang)
- ½ oz sesame oil
- 1 tbsp dark brown sugar
- ¼ tsp ground black pepper
Dressing
- 1 green apple (4 oz prepared, peeled and cored)
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz sugar
- 2 oz Korean chili paste (gochujang)
- 1 oz mirin
- 1 oz sesame oil
- 2 oz water
- ½ oz lemon juice
- ½ oz soy sauce
Vegetables and Assembly
- 7 oz jasmine rice
- 42 oz water
- 1 tsp salt
- 3 ½ oz baby spinach
- non-stick cooking spray
- 4 large eggs cold
- salt to season
- 3 ½ oz white button mushrooms sliced (opcional)
- 4 oz zucchini julienned
- 4 oz carrots julienned
- 1 - 2 green onions sliced in rounds, to garnish
- toasted sesame seeds
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 633 kcal / 2648 kJ
- Proteína
- 39 g
- Gordura
- 24 g
- Hidratos de carbono
- 64 g
- Fibra
- 4 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Sódio
- 1137 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Turkey Taco Bowl
1h
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Hoisin Pork Bowl
45min
Hasselback Potatoes with Shallot Compote
1h 45min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Orange Herb Chicken and Rice
50min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Korean Beef Sauté
1h 25min