Dispositivos e acessórios
Korean Beef Bowl
Preparação 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
Chili Soy Beef
-
flank steak cut into strips (¼ in.)16 oz
-
soy sauce1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 oz
-
sesame oil½ oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dressing
-
green apple (4 oz prepared, peeled and cored)1
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
sugar½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)2 oz
-
mirin1 oz
-
sesame oil1 oz
-
water2 oz
-
lemon juice½ oz
-
soy sauce½ oz
Vegetables and Assembly
-
jasmine rice7 oz
-
water42 oz
-
salt1 tsp
-
baby spinach3 ½ oz
-
non-stick cooking spray
-
large eggs cold4
-
salt to season
-
white button mushrooms (opcional) sliced3 ½ oz
-
zucchini julienned4 oz
-
carrots julienned4 oz
-
green onions sliced in rounds, to garnish1 - 2
-
toasted sesame seeds
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1137 mg
Proteína
39 g
Energia
2648 kJ /
633 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
64 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Protein Power Bowls
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Chicken Pad Thai
45min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Hoisin Pork Bowl
45min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Braised Pork and Eggs with Rice
40min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Turkey Taco Bowl
1h