Dispositivos e acessórios
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
Preparação 5min
Total 6h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger Crumb and Panna Cotta
-
ginger biscuits (eg. Ginger Nut)80 g
-
whipping cream250 g
-
plain yoghurt250 g
-
caster sugar60 g
-
gelatine leaves4
-
water for soaking
-
vanilla pod1
-
neutral oil (e.g. sunflower oil, peanut oil), for greasing
Rhubarb Compote
-
orange thin peelings of skin and juice1
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)250 g
-
caster sugar50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
117 mg
Proteína
5 g
Energia
1353 kJ /
323 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Calendar 2022
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rhubarb Fool
1h 10min
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Bread Sauce
1h 25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Rhubarb Crumble
55min
Brandy Butter
10min
Custard
15min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min