Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in
- 1 - 2 tbsp paprika, to taste
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 garlic cloves
- 20 g unsalted butter, plus an extra 2 tbsp
- 120 g double cream
- 1 lemon, freshly squeezed (approx. 40 g)
- 1 tsp dried thyme
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 60 g fresh baby spinach leaves
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4122 kJ / 985.2 kcal
- Proteína
- 60.3 g
- Hidratos de carbono
- 6.3 g
- Gordura
- 79.4 g
- Gordura saturada
- 29.6 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 419 mg
Receitas alternativas
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Smash burger taco
40 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Creamy beef curry
1h 15min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Family chicken galette
1h 55min
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Low waste chicken lasagne
1h 30 min