
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 50 g onions cut into halves
- 30 g butter or olive oil
- 700 g fresh tomatoes cut into halves
- 70 g tomato paste
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano or dried mixed herbs
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 - 4 fresh basil leaves plus extra for garnishing
- 1 sprig fresh parsley leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 205.8 kcal / 864.3 kJ
- Proteína
- 2.5 g
- Gordura
- 16.8 g
- Hidratos de carbono
- 9.9 g
- Fibra
- 3.3 g
- Gordura saturada
- 7.1 g
- Sódio
- 912.7 mg
Receitas alternativas
Broccoli and blue cheese soup
25min
Spicy cauliflower soup
20min
Carrot and coriander soup
30min
Minestrone
40min
Cream of mushroom soup
20min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Tomato and red lentil soup
30min
Pea and ham soup
2h 20min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Cauliflower soup with bacon dust
35min