Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 50 g onions, cut into halves
- 30 g butter or olive oil
- 700 g fresh tomatoes, cut into halves
- 70 g tomato paste
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried oregano or dried mixed herbs
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 - 4 fresh basil leaves, plus extra for garnishing
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 864.3 kJ / 205.8 kcal
- Proteína
- 2.5 g
- Hidratos de carbono
- 9.9 g
- Gordura
- 16.8 g
- Gordura saturada
- 7.1 g
- Fibra
- 3.3 g
- Sódio
- 912.7 mg
Receitas alternativas
Tomato and red lentil soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Carrot and coriander soup
30 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Zucchini soup
25 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 Std. 20 Min
Spicy cauliflower soup
20min
Cream of mushroom soup
20min