Dispositivos e acessórios
Blended mixed vegetable soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
536.9 mg
Proteína
2.6 g
Energia
465 kJ /
111 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Leek and Potato Soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetable soup
35min
Steamed rice
25min
Mushroom risotto
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Versatile Chunky Soup
50min
Pumpkin and ginger soup
35min
No fail mash potato
20min
Hearty seven vegetable soup
30min
Indian spiced sweet potato soup
25min