Dispositivos e acessórios
Blended mixed vegetable soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables (e.g. onion, eschalot, leek), cut into pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrot, pumpkin, sweet potato, celery, parsnip, peas), cut into pieces700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
536.9 mg
Proteína
2.6 g
Energia
465 kJ /
111 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
11.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Leek and Potato Soup
40min
Leek and Potato Soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Stewed apples
25min
Mushroom risotto
30min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Pumpkin and ginger soup
35min