Dispositivos e acessórios
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
Preparação 20min
Total 1h 30min
12 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
Deeg
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 takjes
-
zongedroogde tomaten30 g
-
water130 g
-
melk100 g
-
suiker1 tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem500 g
-
olijfolie40 g
-
zout1 ½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
olijfolie om in te vetten1 el
-
paneermeel om te bestrooien2 el
-
rode pesto50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
235.3 mg
Proteína
10 g
Energia
1146 kJ /
273.9 kcal
Gordura
9.7 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasrecepten
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Omelet Caprese
30min
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1h
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Japanse kip curry
55min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kerstman macarons
3h 20min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1h