Dispositivos e acessórios
Tomato passata
Preparação 10min
Total 1h 40min
1300 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into halves1
-
tomatoes cut into halves (see Tips)1000 - 1500 g
-
sea salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1300 g
Sódio
3556.5 mg
Proteína
12.6 g
Energia
2630.1 kJ /
628.6 kcal
Gordura
42.2 g
Fibra
17.1 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
60.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Espresso "baked" beans
35min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Delicious lemon pudding
55min
Fresh tomato chutney
10min
Vegetable trimming stock
2h
Tomato relish
2h 10min
Shortcrust pastry
5min
Everyday gourmet butter
35min
Salsa verde
5min
Plum sauce
55min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min