Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ginger soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil15 g
-
fresh ginger15 g
-
butternut pumpkin cut into pieces (2 cm - see Tips)400 g
-
potatoes cut into pieces (2 cm)100 g
-
cashews60 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
water adjust to desired consistency (see Tips)700 - 750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
250 mg
Proteína
4.3 g
Energia
767.9 kJ /
183.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
21.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Pumpkin soup
30min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Café-style banana bread
1h 45min
Blended mixed vegetable soup
45min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Beetroot soup (gut health)
40min