Dispositivos e acessórios
Carrot, Miso and Ginger Dressing
Preparação 5min
Total 5min
1 jar
Ingredientes
-
carrots (large), peeled, sliced (2 in.)2
-
fresh ginger peeled2 in.
-
scallions white parts only, sliced (2 in.)5
-
garlic clove (opcional)1
-
grapeseed oil6 oz
-
rice vinegar4 oz
-
miso (opcional)3 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
¼ apple, peeled, halvedsugar1 pinch
-
salt to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
1860.1 mg
Proteína
5.6 g
Energia
6861.9 kJ /
1640 kcal
Gordura
170.9 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
16.4 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Salad Dressings
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hummus
10min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Green Bean Gremolata
25min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Chopped Asian Salad
20min
Ginger Cabbage Slaw
15min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Italian Salad Dressing
5min