Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Carrot and Ginger Dressing
- 5 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 1 in. ginger, peeled
- 1 ½ oz scallions, white parts only (approx. 5 scallions)
- 6 oz grapeseed oil
- 4 oz rice vinegar
- 2 tbsp soy sauce
- 1 pinch sugar
- salt, to taste
Kale Salad
- 4 oz lacinato kale, center rib removed, thinly sliced, divided
- 1 oz lemon juice
- 6 oz rainbow carrots, peeled in ribbons
- sunflower seeds, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1887 kJ / 451 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Gordura
- 44 g
- Fibra
- 4 g
Receitas alternativas
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 Std. 5 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Chopped Asian Salad
20 min