![Shrimp Cocktail Shrimp Cocktail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d9b3e85-a90f-46eb-b83b-dbff25184490/Derivates/0c79b674-90b2-4709-a726-7019dcb7021b.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
ou 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (opcional)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (opcional)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 879 kJ / 210 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 1166 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Aji Verde Sauce
1h
Baked Crab Dip
15 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Keto Roast Turkey with Pancetta, Lemon and Herb Cream
5h 30min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Nenhuma avaliação
Lemon Caper Aioli
10 Min
Essence of Tomato Water Shots
24 godz. 15 min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Carnitas
50min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h