Dispositivos e acessórios
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Preparação 15min
Total 5h 30min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
350 g zeevruchten fumetvisbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1104 mg
Proteína
44 g
Energia
1990 kJ /
475 kcal
Gordura
21 g
Fibra
6.9 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slowcooken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Gorgonzola spread
Nenhuma avaliação
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Tzatziki
20min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Pommes Dauphine
1h 40min
Vitello tonnato
13h
Koffielikeur
40min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Sushi tacos
1h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min