Dispositivos e acessórios
Klondike Bars
Preparação 20min
Total 8h 45min
12 pieces
Ingredientes
Swiss Meringue
-
sugar6 oz
-
egg whites, from large eggs6
-
lemon juice1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla bean½
-
whole milk3 oz
Chocolate Coating
-
16 oz semi-sweet chocolate, chips or broken into piecesmilk chocolate chips or broken into pieces16 oz
-
coconut oil3 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
119.8 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1939.4 kJ /
463.5 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
22 g
Hidratos de carbono
38.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vintage Desserts
16 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Paneer
4h 5min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Frozen Lime Pie
4h 30min
Orange Cream Popsicle
8h 15min
Rice Flour
5min
Evaporated Milk
2h 5min
Sweetened Condensed Milk
50min
Non Stick Paste
5min
Strawberry Swirl Cheesecake Ice Cream
6h 40min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1h
Flour Tortilla
1h
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min