Dispositivos e acessórios
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
Preparação 45min
Total 1h
24 pieces
Ingredientes
Phyllo Cups
-
unsalted butter diced (1 in.)4 oz
-
phyllo dough5 sheets
Hazelnut Filling
-
4 ½ oz milk chocolate, chips or broken into piecesdark chocolate chips or broken into pieces4 ½ oz
-
heavy whipping cream4 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
chocolate hazelnut spread (see Tip)4 ½ oz
Assembly
-
raspberries24
-
fresh mint leaves (opcional) to garnish
-
hazelnuts (opcional) toasted, chopped, to garnish2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
7.6 mg
Proteína
1.2 g
Energia
280.9 kJ /
67.1 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
7.9 g
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Fabulous Phyllo
8 Receitas
Estados Unidos
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