Dispositivos e acessórios
Karamel varkensvlees
Preparação 20min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
463.3 mg
Proteína
30 g
Energia
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Gordura
36.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
10.3 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Karamel maken
14 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Gestoomde rijst
25min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Vloeibare karamel
25min
Familie kip galette
1h 55min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Gegratineerde coquilles
25min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Viscurry
35min