Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp caster sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Margherita topping
- 200 g mozzarella, cut into pieces
- 250 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 - 3 pinches sea salt, to taste
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 10 - 15 fresh basil leaves, torn into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2635.5 kJ / 629.9 kcal
- Proteína
- 24.6 g
- Hidratos de carbono
- 78 g
- Gordura
- 24.1 g
- Gordura saturada
- 8.3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 850.6 mg
Receitas alternativas
Baguettes
3 Std. 45 Min
Chocolate lava pudding
40min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM6)
10 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pizza Margherita
2h 10min
Jackfruit nuggets
1 Std. 40 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Five seed bread
1h 50min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 Std.
Beauty booster smoothie
5min