Dispositivos e acessórios
Porcini Mushroom Risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.1 g
Energia
1861 kJ /
444 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Risotto with Parmesan
40min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Ratatouille
40min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Curried Butternut Cream Soup
35min
Pea and Mint Risotto
40min