Dispositivos e acessórios
Porcini Mushroom Risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.1 g
Energia
1861 kJ /
444 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3h 45min
Pinsa
29h
Asparagus Risotto
45min
Risotto with Parmesan
40min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Pea and Mint Risotto
40min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Tiered Mermaid Tail Cake
5h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min