![Porcini Mushroom Risotto Porcini Mushroom Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0204d8c9-5a19-4da8-ad94-3fa1a69d93d2/Derivates/77ccdcb6-7086-4a13-8d77-1c4052c136a4.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 bunch fresh parsley, leaves only (approx. 20 g)
- 30 g shallot, halved
-
300
g fresh porcini mushrooms, cleaned, cut in pieces
ou 40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezed - 30 g extra virgin olive oil
- 320 g risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)
- 60 g dry white wine
- 800 g water
-
1
tsp fine sea salt
ou 1 heaped tsp meat stock paste - 30 g unsalted butter, diced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1861 kJ / 444 kcal
- Proteína
- 8.1 g
- Hidratos de carbono
- 69.5 g
- Gordura
- 14.4 g
- Fibra
- 2.1 g
Receitas alternativas
Leek and Potato Soup
1h
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Versatile Smooth Soup
45min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Best Basic Houmous
5 Min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min