Dispositivos e acessórios
Porcini Mushroom Risotto
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
shallot halved30 g
-
40 g dried porcini mushrooms, soaked in water until soft, squeezedfresh porcini mushrooms cleaned, cut in pieces300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
risotto rice (eg. carnaroli, Arborio) (14 minutes cooking time)320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
1 heaped tsp meat stock pastefine sea salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.1 g
Energia
1861 kJ /
444 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
69.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Creamy Pea Soup
40min
Asparagus Risotto
45min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Tomato Rice
30min
Springtime Risotto
55min
Tomato Sauce
40min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Seafood Risotto
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Mushroom Risotto
30min