Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan
Preparação 30min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1006 mg
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend Welcome Booklet
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1 Std. 5 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Tomato sauce
40 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Creamy tomato soup
30 Min
Vegetable soup
35 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Frozen Champagne Jellies
4 Std. 30 Min
Tomato Sauce
40 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min