Dispositivos e acessórios
Risotto with Parmesan
Preparação 30min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1006 mg
Proteína
9 g
Energia
1812 kJ /
433 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
63 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Friend Welcome Booklet
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Chocolate mousse
3h 20min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Asparagus Risotto
45min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Papaya Sorbet
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Hollandaise Sauce
15min
Mashed Potatoes
45min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Quick Cheese Soufflés
45min