Dispositivos e acessórios
Red Pepper Houmous
Preparação 5min
Total 5min
900 g
Ingredientes
-
sesame seeds150 g
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
500 g cooked chickpeastinned chickpeas rinsed and drained (2 x 400 g tins)480 g
-
lemon juice30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus optional extra for drizzling30 g
-
red peppers roasted150 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
paprika for garnishing1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 900 g
Sódio
2458.5 mg
Proteína
62.8 g
Energia
7789.4 kJ /
1861.7 kcal
Gordura
117.5 g
Fibra
51.7 g
Gordura saturada
16.1 g
Hidratos de carbono
159.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
LUNCHBOX INSPIRATION
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Best Basic Houmous
5min
Houmous
13h 30min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Guacamole
5min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Red Cabbage
1h
Chunky Coleslaw
5min