Dispositivos e acessórios
Pizza Margherita
Preparação 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
2 tsp dried yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
tinned chopped tomatoes (see tip)250 g
-
fine sea salt or to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
fresh basil leaves torn in pieces10 - 15
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2544 kJ /
607 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
78 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Stuffed Crust Salami Pizza
1h 50min
Pizza Margherita
2h 10min
Neapolitan Pizza
9h
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Nenhuma avaliação
Pierogi with Meat
1h
Watermelon Slush
5min
Hot Dog Rolls
55min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Multigrain Banana Pancakes
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min