Dispositivos e acessórios
Pierogi with Meat
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.3 g
Energia
2006 kJ /
479 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
74.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1h 5min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2h
Cappuccino Milkshake
10min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Apple Pancakes
30min
Neapolitan Pizza
9h
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min