Dispositivos e acessórios
Pierogi with Meat
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.3 g
Energia
2006 kJ /
479 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
74.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Berry Limoncello Tiramisu
45min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Piñarita
5min
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1h
Mojito
5min
Strawberry Milkshake
5min
Fruit Ice Cream
5min
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Hot Dogs
35min
Crêpes Suzette
35min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min