Dispositivos e acessórios
Pierogi with Meat
Preparação 40min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
Filling
-
onion quartered100 g
-
rapeseed oil20 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)320 - 350 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)40 - 50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi250 g
-
medium egg1
-
rapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.3 g
Energia
2006 kJ /
479 kcal
Gordura
12.1 g
Fibra
3.1 g
Hidratos de carbono
74.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Crêpes
1h 15min
Crêpes Suzette
35min
Faworki (crostoli)
2h
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50min
Chocolate-Centred Dumplings with Cherry Sauce
1h 30min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min