Dispositivos e acessórios
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins peeled, cut in pieces200 g
-
carrots peeled, sliced100 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato purée70 g
-
chicken hearts (see tip)300 g
-
pearl barley rinsed, drained30 g
-
1000 g waterchicken broth1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
10 g fresh parsley, roughly chopped, for garnishingfresh dill roughly chopped, for garnishing10 g
-
sour cream for serving60 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
13 g
Energia
1137 kJ /
272 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.6 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Grisons Barley Soup
55min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Potato Pancakes
45min
Liver cake
1h 50min
Borscht
50min
Liver Cake
1h 50min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Country-style chicken liver fritters
35min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Garlic Turkey Stew
45min
Coconut Prawn Soup
45min
Beef Goulash Soup
1h 15min