
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g pickled gherkins peeled, cut in pieces
- 100 g carrots peeled, sliced
- 100 g onions quartered
- 30 g vegetable oil
- 70 g tomato purée
- 300 g chicken hearts (see tip)
- 30 g pearl barley rinsed, drained
-
1000
g chicken broth
ou 1000 g water - ½ tsp fine sea salt
- 300 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)
- 10 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
-
10
g fresh dill roughly chopped, for garnishing
ou 10 g fresh parsley roughly chopped, for garnishing - 60 g sour cream for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 272 kcal / 1137 kJ
- Proteína
- 13 g
- Gordura
- 19 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Fibra
- 2.6 g
Receitas alternativas
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Garlic Turkey Stew
45min
Liver Cake
1h 50min
Grisons Barley Soup
55min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Monkfish and prawn soup
1h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken with Peppers and Rice
1h