
Dispositivos e acessórios
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins peeled, cut in pieces200 g
-
carrots peeled, sliced100 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
tomato purée70 g
-
chicken hearts (see tip)300 g
-
pearl barley rinsed, drained30 g
-
chicken broth1000 g
-
fine sea salt½ tsp
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)300 g
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
fresh dill roughly chopped, for garnishing10 g
-
sour cream for serving60 g
Nutrição por 1 portion
Energia
272 kcal /
1137 kJ
Proteína
13 g
Gordura
19 g
Hidratos de carbono
18 g
Fibra
2.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda