Dispositivos e acessórios
Quince Tart
Preparação 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
sugar150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing200 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
plain flour400 g
-
baking powder1 Tbsp
Filling
-
quince paste cut in pieces (see tip)700 g
-
sweet wine (e.g. Port, Marsala, brandy)70 g
Assembly
-
egg white for brushing1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
7 g
Energia
3448 kJ /
824 kcal
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
134 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then. Now. Always.
50 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Panna Cotta
6h 15min
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Tiramisu
5h 20min
Apricot Jam
40min
Strawberry and Pear Terrine
9h 30min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10min
Chocolate Salami
4h 5min
Strawberry Bavarois
6h
Pizza Marinara
1h 35min
Carrot Cake
2h 30min