Dispositivos e acessórios
Apricot Raspberry Cheesecake
Preparação 20min
Total 5h 30min
12 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
1502 kJ /
359 kcal
Gordura
18.4 g
Hidratos de carbono
39.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Coconut Macaroons (Gluten Free)
35min
Tuna Tapenade
5min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Floating Islands
40min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Praline Cheesecake
4h 10min
Carrot Cake
2h 30min
Cinnamon and Date Twists
50min
Red Grape and Olive Oil Cake
1h 40min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2h 50min