Dispositivos e acessórios
Apricot Raspberry Cheesecake
Preparação 20min
Total 5h 30min
12 slices
Ingredientes
Shortcrust Pastry
-
butter soft, diced, plus extra for greasing100 g
-
plain flour160 g
-
cocoa powder25 g
-
sugar70 g
-
medium egg1
-
baking powder½ tsp
Filling
-
curd cheese (quark) or fromage frais500 g
-
milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
sugar170 g
-
cornflour45 g
-
lemon juice20 g
-
medium eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
400 g tinned apricots, drained, quartered (1 x 410 g tin)apricots ripe, quartered400 g
-
150 g frozen raspberries, defrostedraspberries150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9 g
Energia
1502 kJ /
359 kcal
Gordura
18.4 g
Hidratos de carbono
39.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COOKING FOR A CROWD
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Frangipane Cake
1h 45min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Praline Cheesecake
4h 10min
Pumpkin and Apple Sponge Cake with Oats and Raisins
4h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Strawberry Bavarois
6h
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Amaretti
35min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3h 20min