Dispositivos e acessórios
Roasted Cauliflower Houmous
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
cauliflower florets600 g
-
olive oil plus 25 g2 Tbsp
-
ground black pepper to taste
-
garlic clove1
-
tahini60 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
lemon juice1 tsp
-
extra virgin olive oil for garnishing
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
429.5 mg
Proteína
3.7 g
Energia
679.4 kJ /
162.4 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
7.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dip It or Spread It
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pickled Red Onions
1h 50min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Carrot and Chickpea Spread
15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Rustic Olive, Fig and Walnut Bread
2h 15min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h