Dispositivos e acessórios
Slowcooken kalfsstoofpot
Preparação 15min
Total 2h 10min
6 porties
Ingredientes
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
34.8 g
Energia
1892 kJ /
454 kcal
Gordura
30.7 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Kleverige sesamkip
40min
Nasi Goreng
40min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Karamel varkensvlees
45min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Nenhuma avaliação
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min