Dispositivos e acessórios
Kip met 'mole verde' saus
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27 g
Energia
1130 kJ /
269 kcal
Gordura
16 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Vegan moussaka
1h 50min