Dispositivos e acessórios
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
Preparação 15min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
Hollandaisesaus
-
water15 g
-
citroensap30 g
-
boter in stukken225 g
-
eierdooiers (van grote eieren)4
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
Zalm, asperges en rijst
-
30 g verse peterseliebladerenverse korianderbladeren30 g
-
citroen enkel het fijn gepelde schil, zonder wit merg1
-
jasmijnrijst285 g
-
water1000 g
-
uienpoeder1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
340 g broccoliroosjesgroene asperges340 g
-
verse zalmfilets zonder vel (ong. 3 cm dik)450 g
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
citroensap1 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
672 mg
Proteína
33 g
Energia
3778 kJ /
903 kcal
Gordura
58 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
32 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Kleverige sesamkip
40min
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Green Godess Salade
20min
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nenhuma avaliação
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min