Dispositivos e acessórios
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Preparação 10min
Total 50min
6 porties
Ingredientes
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
19 g
Energia
1761 kJ /
421 kcal
Gordura
26 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Portugees crème brûlée
25min
Prime Board
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Kipnuggets
40min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Steak au Poivre
20min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Verse Tomatensoep
30min