Dispositivos e acessórios
Gebakken buns
Preparação 15min
Total 1h 30min
20 stuks
Ingredientes
Vleesvulling
-
varkensgehakt400 g
-
zout1 tl
-
suiker15 g
-
gemalen witte peper½ tl
-
geroosterde sesamolie1 tl
-
sojasaus15 g
-
water50 g
Deeg
-
water250 g
-
suiker15 g
-
gedroogde gist1 tl
-
bloem (ong. 10% eiwit)500 g
-
zout½ tl
-
olie5 g
Het bakken van de buns
-
olie1 el
-
water100 g
-
zwart sesamzaad1 tl
-
lente-uien dun gehakt15 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
124 mg
Proteína
6.8 g
Energia
640.4 kJ /
153.2 kcal
Gordura
4.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
12.4 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Traditionele recepten
47 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação