Dispositivos e acessórios
Flammkuchen with dates and bacon
Preparação 20min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
971.6 mg
Proteína
14.2 g
Energia
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Gordura
26.4 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
10.2 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Apple cider dressing
5min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Spaghetti Muffins
55min
Sweet potato pikelets
45min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min