Dispositivos e acessórios
Gougère puffs with salmon mousse
Preparação 25min
Total 25h 35min
20 pieces
Ingredientes
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
224.2 mg
Proteína
7.2 g
Energia
611 kJ /
145 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
4.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gougères
55min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Aioli
10min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Cheese soufflés
30min
Smoked salmon mousse
5min
Leek and smoked salmon dip
55min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Sour cream pastry
25min
Baked artichoke dip
35min