Dispositivos e acessórios
Gougère puffs with salmon mousse
Preparação 25min
Total 25h 35min
20 pieces
Ingredientes
Salmon mousse
-
fresh boneless salmon fillet skinless and cut into pieces (4 cm)150 g
-
butter20 g
-
hot smoked salmon broken into pieces150 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh dill leaves only1 sprig
-
pickled capers drained1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
-
ground white pepper1 - 2 pinches
-
gelatine powder1 tsp
-
boiling water1 - 2 tbsp
Gougère puffs
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
water150 g
-
sea salt½ tsp
-
chilli powder1 pinch
-
butter80 g
-
plain flour120 g
-
eggs3
-
fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
224.2 mg
Proteína
7.2 g
Energia
611 kJ /
145 kcal
Gordura
11 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
6.2 g
Hidratos de carbono
4.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sour cream pastry
25min
Smoked trout pâté
3h 15min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Gougères
55min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min