Dispositivos e acessórios
Apple cider dressing
Preparação 5min
Total 5min
140 g
Ingredientes
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 140 g
Sódio
472.6 mg
Proteína
1.6 g
Energia
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Gordura
60.1 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
10.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dressings
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Golden Beet Gazpacho
Nenhuma avaliação
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Eggs Benedict and corn muffins
1h 15min
Pickled Red Onions
1h 50min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Classic Zabaglione
15min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25min
Strawberry margarita
5min