Dispositivos e acessórios
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Preparação 15min
Total 1h 30min
2 portions
Ingredientes
Barbecue butter
-
garlic clove1
-
fresh rosemary leaves½ tsp
-
eschalot20 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained20 g
-
salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
unsalted butter softened and cut into pieces50 g
-
liquid smoke seasoning (see Tips)½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
prosciutto100 g
-
pork fillet250 - 300 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tips)70 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2348.6 mg
Proteína
54.5 g
Energia
2962.6 kJ /
705.4 kcal
Gordura
50.9 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
20.5 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oysters Mignonette
5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Peas and jamon
40min