
Versões compatíveis
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt to season
- 1 pinch ground black pepper to season
- 50 g unsalted butter softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt to season
- ground black pepper to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 705.4 kcal / 2962.6 kJ
- Proteína
- 54.5 g
- Gordura
- 50.9 g
- Hidratos de carbono
- 6.6 g
- Fibra
- 4.1 g
- Gordura saturada
- 20.5 g
- Sódio
- 2348.6 mg
Receitas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Scallops with pea purée
25min