Versões compatíveis
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteína
- 54.5 g
- Hidratos de carbono
- 6.6 g
- Gordura
- 50.9 g
- Gordura saturada
- 20.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 2348.6 mg
Receitas alternativas
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Sous-Vide Osso Buco
12h 40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 Std.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min