Dispositivos e acessórios
Sage and black garlic butter
Preparação 5min
Total 10min
120 g
Ingredientes
-
fresh sage leaves only (approx. 5 leaves)1 sprig
-
black garlic cloves (see Tips)3
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 120 g
Sódio
258.1 mg
Proteína
6.5 g
Energia
4154.2 kJ /
992.9 kcal
Gordura
98.7 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
62.3 g
Hidratos de carbono
28.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Garlic and herb butter
10min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Icing sugar
10min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35min
Caramelised onions (400-500 g)
25min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Garlic and Herb Butter
1h 10min
Classic trifle
4h
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Korean marinade
40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min