Dispositivos e acessórios
Rum and raisin ice cream
Preparação 10min
Total 24h 10min
10 portions
Ingredientes
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
4.2 g
Energia
1340.9 kJ /
320.5 kcal
Gordura
18.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef, ale and dumpling stew
2h 55min
Tomato Chutney
20min
Beef stock paste
3h
Snowflake Crisp Nougat
20min
Thai-style fish cakes
30min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Beef rendang
6h 20min
Hearty seafood chowder
45min
Seafood and corn chowder
40min
Rich Fruit Cake
25h 25min
Meatballs in a sticky plum sauce
1h 25min
Rose Harissa
20min