Dispositivos e acessórios
Rum and raisin ice cream
Preparação 10min
Total 24h 10min
10 portions
Ingredientes
-
raisins250 g
-
dark rum110 g
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
golden syrup100 g
-
egg yolks6
-
salt (optional)1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
61 mg
Proteína
4.2 g
Energia
1340.9 kJ /
320.5 kcal
Gordura
18.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
31.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cheese and tomato bread
3h 5min
Honey ice cream
17h 45min
Porcini mushroom salt
5min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Chicken stock powder
6h 35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1h 35min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Mango pudding
12h 15min