Dispositivos e acessórios
Green mussels in wine and garlic sauce
Preparação 10min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 - 15 sprigs
-
brown onions cut into halves120 g
-
garlic cloves6
-
unsalted butter45 g
-
green lip mussels or black mussels1000 g
-
dry white wine180 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
pouring (whipping) cream140 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
779 mg
Proteína
31.4 g
Energia
1980 kJ /
473.2 kcal
Gordura
27.7 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
14.9 g
Hidratos de carbono
15.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Peppermint crisp tart
24h 20min
Chicken Macaroni Soup
30min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
1h 15min
Creamy potato mash
30min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Prawn Arrabbiata
30min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min