Dispositivos e acessórios
Temaki sushi
Preparação 25min
Total 1h 40min
10 pieces
Ingredientes
-
sushi rice200 g
-
water plus extra to soak530 g
-
rice vinegar2 tbsp
-
sugar3 tsp
-
sea salt1 tsp
-
medium raw prawns peeled and deveined10
-
nori sheets cut into halves5
-
carrot cut into julienne½
-
cucumber cut into julienne¼
-
avocado thinly sliced½
-
wasabi paste to serve
-
soy sauce to serve
-
Japanese pickled ginger to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
384.3 mg
Proteína
6.2 g
Energia
459.6 kJ /
109.4 kcal
Gordura
1.4 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
16.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Non-alcoholic Christmas punch
10min
Classic gin and cucumber icy poles
24h 15min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
Dumpling wrappers
1h
Sushi Rice
1h 5min
Stir-fry Chayote
25min
Poached eggs with blade cover
30min
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Rainbow cauliflower sushi
50min
Poached eggs using blade cover
30min