Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breads - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Wonderful White Bread
5h
Sourdough Baguettes
15h
Buttermilk Bread
2h
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Sticky Buns
3h 45min
Saskatoon Berry Jam
35min
Chocolate Banana Cream Pie
40min
Checkerboard Sablés (Metric)
2h 30min
White Bread
6h
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Custard
15min
Unsalted Butter
15min