Dispositivos e acessórios
Traditional Canadian Pie Pastry
Preparação 15min
Total 15min
6 pieces
Ingredientes
-
vinegar15 g
-
egg lightly whisked1
-
ice cold water for a total of 237 g whisked liquid165 - 175 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust850 g
-
lard divided, partially frozen and cubed (see Tip)454 g
-
salt divided2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
660.1 mg
Proteína
15.5 g
Energia
5058 kJ /
1208.9 kcal
Gordura
77.8 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
30.2 g
Hidratos de carbono
104.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Buttermilk Bread
2h
Rustic Spice Mix for Bread
5min
Sweet monkey bread
3h
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Pizza Dough
1h
Basic bread dough
5min
White Bread Rolls
3h 30min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Sandwich Bread
3h
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Simple Mixing Bread
3h 20min