Dispositivos e acessórios
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
water340 g
-
nectarines sliced into thin wedges450 g
-
brown sugar2 tbsp
-
cinnamon, ground¼ tsp
-
raspberries170 g
-
heavy cream 33%-35% M.F200 g
-
170 g lady fingers, store bought (see Tip)sponge cake store bought (see Tip)6 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
80.6 mg
Proteína
4 g
Energia
1079.7 kJ /
258.1 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
31.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Chocolate Chip Cookies
50min
Halloween Dipped Apples
1h
Marshmallow Crispy Rice Treats
30min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Tomato Focaccia
3h
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Classic Pancakes
50min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Lemonade
5min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Hot Cocoa Bundt Cake
2h
Italian Salad Dressing
5min