Dispositivos e acessórios
Homemade Chicken Stock
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
482.7 mg
Proteína
21.8 g
Energia
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Gordura
16.9 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
3.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Browning Beef Strips
Nenhuma avaliação
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
48h 20min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Peeling Ginger (Metric)
5min
Minced Meat
35min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Thai Green Curry Chicken
30min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min