Dispositivos e acessórios
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
Preparação 15min
Total 4h
8 stuks
Ingredientes
Volkoren pizzadeeg
-
water250 g
-
verse gist5 g
-
honing1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem150 g
-
volkoren tarwebloem250 g
-
zout1 volle tl
Aspergeroom
-
water500 g
-
asperges in stukken (2-3 cm)400 g
-
sjalot gehalveerd1
-
verse peterseliebladeren3 takjes
-
extra vergine olijfolie40 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
zout1 snuifje
-
mascarpone250 g
-
gerookte zalm in plakjes gesneden150 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
454.8 mg
Proteína
13.3 g
Energia
1536 kJ /
367.1 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
7.1 g
Hidratos de carbono
41.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Gourmet
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Nenhuma avaliação
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Sapje van rucola en waterkers
Nenhuma avaliação
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pompoenrisotto met spek
25min